AANDACHT VOOR HYGIËNE BIJ HET REINIGEN VAN UW WERKKLEDIJ

U wilt de beste behandeling van uw werkkledij. Daarom is het niet meer dan vanzelfsprekend dat u veeleisend bent voor onze dienstverlening. Ook op vlak van hygiëne heeft u in Halle bij Wasserij St. Roch niets te vrezen.

Strenge hygiënenormen

Wasserij St. Roch voldoet aan de strengste hygiënenormen. Een speciaal systeem verhindert bacteriële hercontaminatie bij ons reinigingsproces. Tijdens de verbouwingen van de wasserij kozen we voor een opsplitsing in onze ruimtes. Zo is er een “vuile zone” en een “propere zone”, zodat vuil en proper wasgoed niet met elkaar in contact kunnen komen. Voor meer informatie over deze zones kan u terecht bij de werking van onze wasserij.

Hygiëneplan en controlemechanismes

Naast deze opsplitsing in zones is in Wasserij St. Roch een strikt hygiëneplan van kracht voor de reiniging van vloeren, transportbanden, sanitair, werkoppervlakken en ook voor persoonlijke hygiëne. Om milieuvriendelijk te wassen wordt het water in de wasserij hergebruikt, maar niet voordat het reeds gebruikte water volledig gedesinfecteerd werd. Daarbovenop is er ook nog een extern controleorgaan dat op regelmatige basis bacteriële controles komt uitvoeren.

Certificaat

Onze uitgebreide, maar eigenlijk niet meer dan vanzelfsprekende, inspanningen rond hygiëne konden we verzilveren met het Care 4 Quality certificaat van de Federatie van de Belgische Textielverzorging.


Gaat uw bedrijf ook voor hygiëne en topkwaliteit?

Zoekt u nog een wasserij in Vlaams-Brabant voor uw werkkledij en vindt u hygiëne net zo belangrijk als wij? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op, of kom gerust eens langs bij onze wasserij in Halle.