MODERNE TECHNOLOGIE LAAT ONS MILIEUVRIENDELIJK WASSEN

Dankzij Wasserij St. Roch kan u ook milieuvriendelijk wassen in Halle. Zoals steeds meer bedrijven kiest ook St. Roch ervoor om te werken met respect voor de natuur. Via technologische vooruitgang en enkele slimme keuzes is St. Roch erin geslaagd zijn ecologische voetafdruk stevig te verkleinen.

Milieuvriendelijke technologie om water te besparen

De beschikbare technologieën helpen ons om op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier te wassen. De wastunnels van Wasserij St. Roch zijn uitgerust met de best beschikbare technieken om spoelwater intern opnieuw te gebruiken. Warmtewisselaars recupereren warmte uit het afvalwater na het reinigingsproces. Tot 70% van dit afvalwater kunnen we opnieuw gebruiken, nadat dit door onze eigen waterzuiveringsinstallatie gegaan is. Daarin wordt eerst het water gefilterd en opgewaardeerd tot 'reverse osmose'. Dit alles gebeurt uiteraard steeds volgens de geldende hygiënenormen.

Wassen zonder stoom

Wasserij St. Roch werkt ook zonder stoom. Doordat we geen stoom moeten transporteren, treedt hier geen energieverlies op. Deze energiebesparing draagt bij tot een vermindering van de belasting op het milieu en maakt dat de wasserij zo zuinig mogelijk is.

Gaat uw bedrijf ook voor een milieuvriendelijke reiniging van werkkledij?

Kiest u ook liever voor milieuvriendelijk wassen van uw werkkledij? Dan kan u bij ons terecht. Neem dan meteen contact op met onze wasserij in Vlaams-Brabant.