Uw werkkledij huren bij ST.Roch

Kies Voor onze Topklasse Werkkleding

Uw personeel voorzien van specifieke werkkledij neemt een grote hap uit uw budget.

Met een huurformule spreidt u de kosten van de werkkledij.
Een vaste huurprijs per kledingstuk én de reiniging inbegrepen.

op maat van uw bedrijf

efficiënt reinigingssysteem

eigen transportdienst

Care for quality (c4Q) certificaat

duurzaam met energie

WAAROM KIEZEN VOOR HUREN WERKKLEDIJ?

Kraaknet Aan Het Werk

Op zoek naar hoogwaardige werkkledij voor uw bedrijf in de voedingssector of de vleesverwerkende
sector? Zoek niet verder!

Industriële wasserij Sint-roch uit Halle is dé expert als het gaat om verhuren én reinigen van de professionele kledij van uw werknemers. Onze service zorgt ervoor dat uw team comfortabel en vooral ook in propere kledij aan de werkdag kan beginnen. En dat iedere dag opnieuw.

Hygiëne en Veiligheid

Niet alleen de veiligheid en hygiëne van jou personeel moet gegarandeerd worden, ook de veiligheid en hygiëne van de producten waarmee ze omgaan staan op het spel. Kwaliteitsvol, veilig en mulieubewust onderhoud is zo belangrijk.

VOORDELEN WERKKLEDIJ HUREN?

1. Kostenbesparend
Door te kiezen voor het huren van werkkledij, vermijdt u grote initiële investeringen. U hoeft immers geen kledij aan te schaffen.

Ook moet u zich geen zorgen maken over het onderhoud, de reparaties en de vervangingen. U huurt de kledij en betaalt een vaste prijs per gebruiker.

2. Hygiëne en veiligheid
In de voedingssector en de vleesverwerkende sector is hygiëne van het grootste belang. Uw mensen en uw werkplaatsen moeten aan strenge hygiënische eisen voldoen.

Met onze professionele wasserijdiensten kan dit. Wij zorgen ervoor dat uw werkkleding altijd schoon, fris én hygiënisch is.

Onze geavanceerde was- en reinigingsprocessen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. U kan dus op uw beide oren slapen.

procedure om werkkledij te wassen bij Sint-Roch

3. Flexibiliteit en gemak
Het huren van werkkledij biedt alleen maar gemak. U laat het beheer van uw voorraad aan ons over inclusief het wassen, repareren en vervangen van de kleding.

Geen zorgen over de logistieke uitdagingen of het bijhouden van de inventaris. U laat ons weten wie in dienst komt en wij zorgen voor de kledij, ook bij werknemers die het bedrijf verlaten volstaat een telefoontje om hen van de lijst te schrappen.

Samenwerken met industriële wasserij Sint-Roch geeft u de kans om met uw core business bezig te zijn.

4. Professionele uitstraling
Ook de uitstraling van uw bedrijf scoort beter met proper gewassen werkkledij die je huurt. Onze kledij voldoet aan de geldende normen en voorschriften én is van hoogwaardige kwaliteit.

Door die uniformiteit en kwaliteit in uw bedrijfskleding te waarborgen, kunt u een positieve indruk achterlaten bij uw klanten en medewerkers.

Enkele sterke punten van werkkledij huren bij ons:

Deskundig advies

Wij selecteren samen met u de collectie voor uw medewerkers.
De voorgestelde kledij voldoet altijd aan de meest recente regelgeving rond veiligheid en gezondheid op het werk.

Gepersonaliseerde kledij

Wil u graag dat uw bedrijfslogo op de kledij staat? Dan brengen wij dat in orde!

Onderhoud en controle

Wij houden de werkkledij die u huurt in topconditie. Ieder kledingstuk dat binnengebracht wordt, controleren we. Indien nodig wordt de broek of het vest gerepareerd of soms ook wel vervangen. Knopen worden aangenaaid, scheuren gedicht …

Flexibel contract

Het aantal personeelsleden dat werkkledij nodig heeft kan wijzigen, logisch. Met een eenvoudige melding zorgen wij dat ook zij snel in de uniforme kledij kunnen werken.

Ophalen en leveren

De gedragen kledij wordt door ons op het afgesproken moment opgehaald volgens de frequentie die u verkiest en uiteraard ook gewassen teruggebracht.

Met St. Roch als uw partner, kan u op uw 2 oren slapen.

De werknemers komen goed voor de dag, zijn uniform gekleed én u bent in orde met de geldende regels op vlak van veiligheid en gezondheid. Week na week, dag na dag.

Wij doen alles voor u. U hebt zicht op wat de gehuurde werkkledij uw bedrijf kost. Met overzichten van de gewassen stukken, het aantal vervangen kledingstukken en een inventaris per drager, weet u alles. Geen verrassingen, geen excuses van de werknemers om de kledij niet te dragen.

De voedingssector is gebonden aan heel wat wettelijke verplichtingen op vlak van hygiëne, bescherming en werkcomfort. Deze kledij zelf wassen gebeurt meestal niet volgens de regels van de kunst. En niet elk bedrijf is zich daar bewust van.

Enkel door een gespecialiseerde firma in te schakelen voor de reiniging kan je garanderen dat je voldoet aan alle verplichte eisen.

De kostprijs van de huur van werkkledij is afhankelijk van het aantal kledingstukken dat je als bedrijf voorziet voor ieder personeelslid én van de gewenste frequentie van de wasbeurten.

Wanneer een kledingstuk beschadigd is of niet meer aan de eisen voldoet, dan wordt het vervangen.

Vraag je gratis info gesprek

Neem vandaag nog de eerste stap voor een geautomatiseerd reinigingsproces. We helpen u om uw werkkledij altijd in topvorm houden.