Uw werkkledij laten reinigen

Kies Voor onze Topklasse Service

Bij Wasserij St. Roch kunt u uw werkledij laten reinigen op een milieuvriendelijk. Want zoals steeds meer bedrijven kiest ook St. Roch ervoor om te werken met respect voor de natuur. Via technologische vooruitgang en enkele slimme keuzes is St. Roch erin geslaagd zijn ecologische voetafdruk stevig te verkleinen.

op maat van uw bedrijf

efficiënt reinigingssysteem

eigen transportdienst

Care for quality (c4Q) certificaat

duurzaam met energie

WAAROM KIEZEN VOOR INDUSTRIËLE WASSERIJ?

Efficiënt Reinigingssysteem

Bij industriële wasserij Sint-Roch hebben we geïnvesteerd in een reinigingssysteem dat zo ontworpen is om aan de specifieke eisen van de horeca en de vleesverwerkende bedrijven.

Onze geavanceerde wasmachines zorgen voor een diepgaande reiniging van zelfs de meest hardnekkige vlekken en verontreinigingen.

Onze wasmachines kunnen hoge wastemperaturen aan zonder dat de kwaliteit van de werkkledij aangetast wordt. Uw kledij ziet er altijd fris en professioneel uit.

Volledig Geautomatiseerd​

Onze chauffeurs komen de kledij bij u op het bedrijf ophalen. Wanneer zij alles deponeren in onze wasserij gebeurt alles volledig geautomatiseerd.

Bij de aankomst in ons bedrijf scannen wij de stukken en controleren wij op de kwaliteit. Constateren we schade, dan wordt die hersteld.

De kledij wordt op het aanpaste programma gereinigd, gedroogd, opgevouwen en verpakt.
U en ook wij kunnen perfect de weg volgen die een kledingstuk aflegt.

Duurzame Waspraktijken

Bij Industriële wasserij Sint-Roch nemen wij duurzaamheid serieus.
Onze waspraktijken zijn niet alleen vriendelijk voor uw kleding, maar ook voor het milieu.

Wij recupereren het afvalwater, onze zonnepanelen zorgen voor groene stroom en we maken gebruik van energiezuinige apparatuur. De reinigingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar. Uw bedrijfskledij is dus niet alleen schoon, maar ook groen.

Wasserij Sint-Roch: voor al je reinigingen van werkkledij.

De eerste indruk bij klanten is belangrijk. Ook uw werknemers kunnen met een professionele uitstraling meehelpen aan die goede bedrijfsreputatie.

Propere en goed onderhouden bedrijfskledij draagt aanzienlijk bij aan uw imago, iets wat van vitaal belang is voor uw bedrijf. Wij helpen bedrijven zoals u met veel plezier en met onze jaren ervaring weten wij hoe en wat we moeten doen.

procedure om werkkledij te wassen bij Sint-Roch

Laat het reinigen van uw bedrijfskledij aan ons over

U hoeft de bedrijfskledij uiteraard niet zelf te wassen. Dat is immers uw corebusiness niet. Wasserij Sint-Roch neemt de wasbeurten met plezier van u over. Wij komen de vuile was ophalen en brengen ze proper terug tot bij u op het bedrijf. U bespaart tijd en uw team loopt er onberispelijk bij.

Bij industriële wasserij Sint-Roch begrijpen we uw wensen en weten we ook waaraan uw bedrijfskledij moet voldoen om te beantwoorden aan de eisen van de arbeidsveiligheid. Wij doen er alles aan om uw bedrijfskledij in optimale staat te behouden.

U bent geen professional en heeft ook geen professionele machines die bepaalde wastemperaturen en behandelingen aankunnen. Industriële wasserijen zijn hier wel op voorzien. Sommige vlekken zijn zo specifiek dat gewone wasproducten de vlekken niet uitgewist krijgen en de dragers hebben ook niet altijd de kennis van de wasprocessen.

Werkkledij opnieuw schoon krijgen is niet vanzelfsprekend. Sommige vlekken vereisen een specifieke behandeling en deze kennis hebben niet alle dragers. Daarom is het beter om je bedrijfskledij te laten reinigen. Een industriële wasserij weet hoe ze vlekken moeten aanpakken en ze zorgen ook dat er aan de hygiënische eisen van de gewassen werkkledij wordt voldaan.

Het wassen van werkkledij is een kost voor het bedrijf. Er wordt enkel betaald voor de gewassen kledingstukken en zo valt dat best mee. Als een bedrijf het wassen van de bedrijfskledij uitbesteedt, heeft het geen zorgen en hoeft het zich van het wasproces niets aan te trekken. Alles is in de prijs inbegrepen: ophalen vuile werkkledij, wasbeurt, kwaliteitscontrole, ev. vervangen of herstellen van kledingstuk dat niet meer aan de eisen voldoet en het terug bezorgen van de kledij aan het bedrijf.

Vraag je gratis info gesprek

Neem vandaag nog de eerste stap voor een geautomatiseerd reinigingsproces. We helpen u om uw werkkledij altijd in topvorm houden.